Als ik deze blog plaats, is er niet alleen de was aan het draaien maar is er ook broodpudding aan het bakken in de oven! Een belofte die ik af en toe eens maak aan mezelf om de collega’s te verwennen en uiteraard wordt mijn wederhelft niet vergeten!  Is multi-tasking dan niet een begrip van deze tijd???  Mijn hondje zit recht voor de pelletkachel in slaap aan het tuimelen,  dus dit betekent nu dat ik alle tijd heb om een shoot online te plaatsen! 

Let’s begin with the begin 😉 …  Een paar weken geleden had ik een shoot bij Adriaan Moelants.  Dus voor mij ‘aan de andere kant’ van het land!  Omdat hij in Balen woont, heb ik deze shoot nog gecombineerd met een andere shoot!  Omdat Kerstmis in het verschiet ligt, werd het thema al gauw duidelijk!  Ik mag eens kerstvrouwtje spelen! 🙂  Het was twee jaar geleden dat ik nog eens een kerstshoot gedaan had en ik had er wel zin in!

Ik kwam bij Adriaan toe, om heel precies te zijn 11u15!  Adriaan was mij nog niet verwachtende en schrok dat ik zo ‘vroeg’ was!  Ik werd hartelijk ontvangen door Adriaan en hij leidde mij naar de zoldertrap want zijn studio was in zijn zolder!

Als je weet dat je een zolder moet ‘beklimmen’ dien je echter een aantal dingen te weten … Ten eerste de laatste keer dat ik zo’n trap beklom was 15 jaar geleden.  Vervolgens draag geen rok, wat dus bij mijwel het geval was en ten derde zorg dat je niet aan hoogtevrees lijdt!

Alvorens te starten diende ik nog de make up aan te brengen, Adriaan gaf mij een spiegel en ik kon direct in actie schieten! Ik moest echter de tijd goed in de gaten houden want een beetje na 17 u werd ik verwacht in Herk-de-Stad.  Maar over die shoot verwijs ik jullie door naar het volgende blogartikel! Hieronder volgt de resultaten van de shoot!

Hopelijk behaagt het resultaat van de shoot jullie!

Adriaan is een hartelijke, goedlachse man en niet te vergeten gebruikt hij een goede ‘portie’ humor om het ijs te breken! Je kan zijn werk terug vinden op www.adriaanfotografie.be 

Tot schrijfs en veel lees- en kijkplezier! Dikke zoen, Kim. 

One thought on “Adriaan Moelants

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.