Na de shoot die ik verleden week online heb geplaatst van Adriaan, volgt er nu een andere! Want ik had namelijk die dag twee shoots op een dag! Als model zijnde en zeker voor mij kan dit vermoeiend zijn voor de ogen!  Na Adriaan in Balen, sprak ik nu af met Bart Bosmans in Herk-de-Stad!

Ik werd verwacht om 17 u aan de studio, maar als je mij kent (ik ben graag op tijd) was ik al rond 16u30 ter plaatse. Vlakbij de studio was er een brasserie, namelijk Brasserie Krievelkuut (http://www.brasseriekrievelkuut.be).  Omdat ik nog even moest wachten op Bart, heb ik daar iets gedronken!  Ik moet wel zeggen dat het een brasserie is met een warm kader.  Dus mijn complimenten voor hun 😉 .

In de tijd dat ik even diende te wachten, keek ik naar mijn Facebook en Instagram op mijn smartphone maar daarnaast stuurde ik ook eens een berichtje naar mijn wederhelft om te zeggen dat alles inorde was!

Niet veel later kwam Bart toe.  Hij toonde waar de studio was en dan kon ik mij installeren en klaarmaken!  We gingen eerst nog naar onze auto om wat materiaal en jawel onze kerstpakjes te gaan halen! 

Inderdaad net zoals de vorige shoot bij Adriaan, ging het ook een kerstshoot worden maar weliswaar op een andere manier of op een ander wijze! 

Eerst werd er vooraf goed besproken wat en hoe we gingen het doen!   Maar daarnaast werd er ook eens gewoon gepraat over koetjes en kalfjes…  Het interessante voor mij in de fotografie is dat iedereen zijn eigen denkwijze heeft!    Een eigen manier om zijn camera te hanteren en juist dat maakt het interessant voor mij!  

Hieronder vind U enkele resultaten van de shoot terug!  Hopelijk genieten jullie ervan.


Het werk van Bart Bosman kan je terug vinden op Instagram en op Facebook! 

Veel lees- en kijkplezier! Dikke zoen, Kim. 

One thought on “Bart Bosmans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.