Vanavond ben ik alleen thuis, dus dan ik er eens van profiteren om te ‘bloggen’! Deze keer zit ik te tokkelen op mijn IPad met de warmte van de pelletkachel in mijn rug! Sloeshke zit terug voor de verandering op haar troon. En er staat voor mij een lekker glaasje wijn 🤭😘! Ik heb dat verdiend want deze middag heb ik werk verricht in het huishouden en ben ik naar de psycholoog gegaan! Er is teveel mentaal gebeurd op korte termijn, en daarom is wat professionele hulp van buitenaf niet slecht voor mij!

Laten we nu ophouden over het ‘privé ‘ leven maar laten we ons nu richten op de goede en betere dingen: shoots! Een uitlaatklep voor mij maar ook soms een beetje als het ware in mijn ‘cocoon’ kruipen, mijn territorium, de plaats waar ik even mij zelf volledig kan zijn en geven!

Een paar maanden geleden, namelijk 20 juni, had ik een op de kalender staan bij CJ. Aangezien hij aan de andere kant van het land woont, was ik s morgens rond 8u45 vertrokken en kwam ik daaraan rond 11u! Ik werd hartelijk ontvangen door hem en zijn vriendin! Ik kreeg zelf een croque-monsieur en dat heeft me heel goed gesmaakt.

Ter plaatse werd ik geloodst naar de badkamer waar ik mijn make up kon aanbrengen! En dus niet veel later, was het tijd voor actie! A lot of coffee … maar dat gaf de volgende resultaten:

Hopelijk bevallen de resultaten jullie! Zoniet mag je altijd een opmerking geven in onderstaand formulier!

Je kan CJ volgen op Facebook en Instagram: http://www.instagram.com/c.j.kaos en http://www.facebook.com/cjkaos

Veel liefs, Kim.

14 thoughts on “CJ Kaos

  1. Hoi Kim
    Je foto’s zijn PRACHTIG maar met zo’n fotografen en een knap model, kan dit niet anders. Ik hoop dat je je snel mentaal weer beter voelt.

  2. prachtige Foto’s Kim , ontzettend knap bij jou is geen enkele foto saai.
    Jij hebt the look . Dat je nog maar heel veel foto’s mag maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.