Eindelijk heb ik eens wat tijd gevonden om nog eens een shoot online te plaatsen!
Het is nu dinsdagmiddag en ik ben aan het genieten van mijn tasje koffie. De pelletkachel is aan het branden, Sloeshke die er voorzit (ze wil een ‘hot’dog zijn🤪🤭) en muziek van Andrea Bocelli (“Nessun dorma” bezorgt mij kippenvel!) op de achtergrond. Hiervan kan ik genieten… Allemaal kleine dingen, maar die toch mijn hart kunnen bekoren!
Mijn werk, het huishouden en soms es de fitness kunnen mij onthouden, om een shoot online te plaatsen. Ik ben niet de grootste schrijver, maar ook trouwens niet de grootste babbelaar… Zelf zie ik mij meer als een observator en een doener! Soms kan dit de nodige strubbelingen en woorden teweegbrengen bij mijn wederhelft! 

Laten we nu praten over de shoot met Connie. Deze ging door in Nieuwerkerken (deelgemeente van Aalst). Ik werd door Connie hartelijk ontvangen. Voor de shoot moest ik mezelf niet opmaken want Connie nam dit voor haar rekening! Het was trouwens een eerste shoot met een vrouwelijke fotografe. Al snel hadden Connie en ik een klik gevonden… we zijn alletwee verpleegkundigen! Door onze ervaring en kennis van dergelijke problemen, verliep onze gesprekken heel vlot! Connie gaf mij en heel naturele look en waarvoor dank!!! De bedoeling is nog altijd bij het aanbrengen van make-up dat de persoon met zijn of haar persoonlijkheid wordt behouden en ten zeerste niet lijkt op een pop! Dat is mijn mening … Hoe denken jullie hierover?

Hieronder vinden jullie de resultaten van de shoot terug!

Je kan volgen op volgende sociale media: https://vannoten.smugmug.com/ http://www.modelmayhem.com/vannoten

http://www.connievannoten.com/

Wat vinden jullie van deze shoot? Graag hoor ik het… Willen jullie shooten met me, wees dan niet verlegen om mij een berichtje of mailtje te zenden!

Veel liefs en dikke zoen, Kim!

4 thoughts on “Connie Vannoten – Zandbergen

  1. Totaal anders als wat ik de laatste tijd van je zag. Je bent “het meisje van een deur verderop” geworden. Prachtig gedaan, wat een vrouwenhand kan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.