10 februari had ik een shoot bij Frederic in Blankenberge op de planning staan! Het was misschien een zondag maar normaal shoot ik nooit in het weekend! De reden daarvan is tweedelig: enerzijds werk ik als verpleegkundige en dat wilt dus zeggen dat ik in het weekend soms werk en anderzijds omdat ik eens samen met mijn echtgenoot kan zijn! Dit is mijn keuze, ik werk maar halftijds op advies of aanraden van de artsen! Het is nu bijna 9 jaar geleden maar ik voel me goed in mijn vel en ‘aanvaard’ de kleine gevolgen hiervan! Ik ben anders geworden, kijk anders en voel anders op het leven dan voorheen!  De avond voor de shoot had ik een verrassingsfeestje in elkaar gestoken voor mijn echtgenoot zijn verjaardag dus dit wilde zeggen NIET VEEL DRINKEN! Ik heb mij hieraan gehouden en heb drie wijntjes gedronken afwisselend met water, cola of ice tea!  Dus zelfkennis is het begin van alle wijsheid niet?

Met Frederic werd er een moodboard gemaakt, zodat ik me aan geen verrassingen mag verwachten!  Ik verzorgde zoals gewoonlijk de visagie zelf!

Bij Frederic aangekomen, begeleidde hij me naar de plaats waar ik me kon omkledenen en waar ik de make up kon bijwerken! Kledingsstukken werden gekozen en dan was het tijd om te shooten!  Hieronder vind U de resultaten terug van de shoot! Er werd onder meer ook een kort videootje gemaakt!Het was zeer leuk en aangenaam om met Frédéric te shooten. Ik was eigenlijk rap op ‘mijn gemak’ gesteld! En dat is wel iets heel belangrijks… een ijsbrekertje! Door nu al kennis te hebben over een fotoshoot, wat er allemaal gebeurd en waar je moet opletten gebeurt het proces in vertrouwen of een band krijgen met de fotograaf ook veel rapper!

U vind het werk de fotograaf terug op: https://di-fausto.be (instagram: www.instagram.com/di_fausto )

One thought on “Di Fausto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.