Als ik deze post nu schrijf ligt mijn hondje voor de pelletkachel, is de echtgenoot weg van huis (wat het voetbal niet kan doen met een man 😉 ) en ben ik aan het genieten van de kerstboom met muziek van Michael Bublé op de achtergrond! In deze tijd van het jaar hoor ik Mister Bublé graag zingen :-)! Een warme stem en de bijpassende melodieën! Als het Kerst is ben ik een geboren romanticus, dus lieve mensen ik heb een zwak voor de kerstperiode!!!
De shoot die ik nu posten zal dateert van deze zomer! Dus zoveel tijd heb ik echter niet gehad om een shoot online te plaatsen! Ik post enkel wanneer ik alleen thuis ben, want zo kan ik helemaal mij in leven en de ‘cocoon’ in mij komt naar boven! Af en toe moet ik eens ‘een scherm’ voor mijn ogen plaatsen om eens tot mezelf komen en de nodige rust die daar bij nodig is!
Emotioneel gezien, zijn dit wel ‘hardere’ weken want jawel … Ik heb geen stalker maar een stalkster!!! Dit maakt het voor mij niet simpel! Ik hoop ten harte dat deze persoon stopt mij lastig te vallen, want echter op enkele vormen van sociale media tracht ze mij te contacteren! Nu moet het stoppen want ik sta op het punt om enkele stappen te ondernemen!

Laten we het over de shoot hebben van deze zomer! Deze keer is het Dirk Catteeuw!  De shoot ging door in het kortrijkse, dus inderdaad niet zo ver van mij!  Omdat deze shoot pas door ging in de namiddag, had ik nog tijd om te fitnessen (ik denk dat ik verslaafd ben ;-p ) en mij in alle rust op te maken! 

De shoot ging outdoor zijn maar ook studiowerk!  Ik werd door Dirk hartelijk ontvangen.  Hij toonde eerst enkele outfits om in te shooten en dan was het time for action.  Hieronder vind je de resultaten van de shoot:

Hopelijk bevallen de resultaten jullie!  Zijn er opmerkingen of wensen jullie eens een fotoshoot met mij, contacteer mij dan via email en ik antwoord asap!!!

Het werk van Dirk vind U terug op Facebook of Instagram:

www.facebook/dirkcatteeuw

www.instagram.com/dirk_catteeuw

Veel liefs, Kim!

2 thoughts on “Dirk Catteeuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.