Op dondermiddag 21 juni had ik een korte shoot met Erwin.  Het beloofde een mooie middag te worden. Erwin is ook van Brugge, dus dit was gemakkelijk om af te spreken!

Zoals bijna iedere dag, ging ik ‘ s morgens gaan fitnissen in Basic Fit!  Deze keer ging mijn training van korte duur zijn.  Na de training ging ik vlug naar huis, zodat ik mij kon klaarmaken!  Ik maak me graag op en steek dan hier ook wat tijd in.  In principe heb ik niet zo veel make up nodig maar hier en daar begint er een rimpeltje naar boven te komen !?

We gingen shooten aan het kasteel van Loppem.  Reeds de dag op voorhand had ik enkele outfits aan de kanten gelegd.  Erwin en ik hadden afgesproken rond 12u.  Een korte kennismaking en we konden van start gaan.  Het ‘probleem’ (of is het een uitdaging?) was dat er veel zon was!  Dit maakte het niet zo gemakkelijk voor Erwin en voor mij om de ‘ogen’ niet gespleten te houden ( ik ben geen chineesje 😉 )  En zoals je zal zien, ik ben niet bang om op te takken te kruipen of te klimmen 😉 .

Er werd geshoot in deze outfits:

 1. Het donker blauw kleedje ( van Bobo trouwens)
 2. Het wit kleedje met bloemetjes
 3. Het licht blauw kleedje

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Het was een leuke korte shoot.  Erwin is een aangename persoon om mee samen te werken! Het is zeker niet simpel om te shooten met een teveel aan zon, daarom was het ook een beetje zoeken naar de juiste positie en pose om te komen naar een mooi resultaat!

Erwin zijn werk, kan je terug vinden op Facebook!

Heb je een eventuele opmerking, dan kan je mij gerust contacteren via het formulier hieronder!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

   

   

   

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.