25 januari stond er een homeshoot op de agenda met Filip Lagae! De visagie werd eens gedaan door iemand anders, namelijk Charlotte De Backer. Neem het van mij aan: het deed wel eens deugd om even ‘mijn penseeltje’ te laten rusten… 🙂
Een homeshoot is een comfy shoot… Je moet je op je ‘gemak’ voelen en niet beschaamd zijn om je ergens ‘bloot’ te geven! Het was inmiddels al lang geleden dat ik zo’n soort shoot gedaan had!
Als ik een homeshoot doe, zorg ik ervoor dat de gasten (fotograaf en visagiste) niets tekort komen! Er was koffie, cola, fruitsap en het allerbelangrijkste koekjes voorzien!
Filip en Charlotte kwamen toe kort na de middag! Charlotte kwam als eerste toe en begon direct aan de make-up. Ze vroeg direct of zei 1 ding! Iets wat ik al veel gehoord heb van een MUA (=make-up artiest) “Mag ik een smokey-eye op je ogen toepassen?” Want blijkbaar heb ik daar goede oogleden voor 😉 Uiteraard kon ik deze vraag niet weigeren, maar ik vroeg enkel om de make-up niet te ‘zwaar’ te maken!

Tijdens de shoot werd er wat afgelachen en soms konden we eens grappig doen!  Uiteraard dient men te begrijpen dat een homeshoot ontspanning en plezier is!

Hier onder vind je de resultaten terug van de shoot terug!  Hopelijks behagen de resultaten jullie!  Hebben jullie opmerkingen, wees dan niet verlegen en zend me gerust een mailtje!

Ook Sloeshke mocht niet vergeten worden 🙂

Het werk van Filip kan je volgen op zijn website: http://www.fillapics.be maar ook op Instagram en Facebook.

Charlotte vind je terug op Instagram (bellaza_by_charlotte) en Facebook (Charlotte De Baccker).

Veel kijk- en leesplezier, dikke zoen, Kim.

One thought on “Fillapics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.