In plaats van een glaasje wijn (nvdr. iets wat ik quasi iedere keer nuttig als ik blog) is het van deze keer een lekkere tas koffie! Eentje gevuld met warmte, liefde en zoveel meer… want het is ijskoud buiten! Vandaag was het een dagje voor mezelf! Deze morgen gaan fitnessen, boodschappen gedaan, naar de schoonheidsspecialiste gegaan en jawel daarnet een zalig warm badje (ik hou van ‘badderen’ :-p ) genomen! Maar ik laat jullie niet in de steek, want het is tijd om terug eens een shoot online te plaatsen!
Deze keer is het de beurt aan Luc Vandorpe. Luc mag ik eigenlijk aanzien als een collega, want hij was inderdaad ook een verpleegkundige!
De shoot ging een paar maanden geleden door en dit op een heel warme zomerdag!

 

Eigenlijk was het die dag eigenlijk te warm!  De shoot ging pas in de namiddag door rond het Kortrijkse, dus ik kon ’s morgens vroeg nog gaan fitnessen en dan mij zelf op het gemak opmaken!  Inderdaad zoals ik zeg ‘op mijn gemak’ want ik moet in heel warme dagen alerter zijn op mijn eigen lichaam! Ik mag bijvoorbeeld niet te warm krijgen (sauna is anders) en dus zal ik bijvoorbeeld niet ‘bakken en braden’ in de zon.  

Ook Luc beperkte zich tot het shooten in deze warme dagen.  Dus inderdaad zoals jullie horen, ging de shoot kort en krachtig worden en dit gaf de volgende resultaten!

En wat vinden jullie hiervan?  Inderdaad, ik mocht eens een ‘boerenemeisje’ spelen 😉 .  Langs deze weg wil ik Luc nog eens bedanken voor een leuke korte shoot met daarnaast een gezellige babbel in het dichtstbijzijnde terrasje want het was toch wel een warme dag ( +/- 30 graden)!

Het werk van Luc kan je terug vinden op http://www.modelfotografieluc.com en op http://www.facebook.com/LucVandorpe.

Veel lees- en kijkplezier maar ook veel liefs, Kim.

3 thoughts on “Fotograaf: Luc Vandorpe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.