Het is terug lang geleden dat ik nog een shoot online heb geplaatst!  Terwijl ik bezig ben met deze blog te schrijven geniet ik van mijn tasje koffie maar ook van mijn hondje die op mijn schoot ligt! Een tweetal weken stond er een shoot op de agenda gepland met Gilbert De Clercq. Net zoals ik, is hij een mede-stadsgenoot maar weliswaar in een andere gemeente! Door de korte afstand, kon ik mij baseren op deels mijn huishouden, de fitness en het belangrijkste: de zorg voor mijn hondje! Want de shoot ging pas doorgaan in de namiddag!
Reeds op voorhand werd het thema besproken! Namelijk en binnen een paar weken is het zover ‘Valentijn’!

Ik werd hartelijk ontvangen door Gilbert en zijn vrouw! Na een korte babbel , begeleidde hij mij naar zijn studio en kleedkamer.  Vooraf we begonnen met shoots bespraken we eerst nog eens wat we gingen doen, maar ook wat we gingen gebruiken! 

Eerst werd er eerst in fashion geshoot, zodoende dat Gilbert mij leerde ‘kennen’ en ik Gilbert! Dit zijn de resultaten van de shoot!

En wat vinden jullie van het eindresultaat?  Is het Valentijnproof waardig of krijgt jullie hartje al warmer??? Kan ik iemand zijn Valentijntje zijn? :-p

Valentijn is een mooie dag, maar dit zou eerder iedere dag van het jaar moeten zijn!  Je mag/moet tonen dat je de ander graag ziet ondanks zijn of haar tekortkomingen.   Leer elkaar liefhebben, wees er voor elkaar, leer elkaar apprecieren en ben je getrouwd dan weet je dat trouwen een werkwoord is!  Liefde gebeurt niet in 1-2-3 voor mij (tenzij het liefde op het eerste gezicht is) maar het is zo belangrijk om de liefde in stand te houden!

Website van Gilbert:  www.gdcfotografie.be

3 thoughts on “Gilbert De Clercq

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.