Als ik deze blog opmaak, zijn we de tweede dag van het Nieuwe Jaar 2020.
Vanmorgen heb ik al gewerkt, enkele boodschappen gedaan maar jammer genoeg ook enkele betalingen… (we weten waarvoor we werken) maar de ideale ontspanning is voor mij shooten, maar fitnessen mag ik zeker niet vergeten!!! Al die hormoontjes die vrijkomen bij een goede cardiotraining: zalig! En nu is de cardiotraining zeker aangewezen want de laatste dagen heb ik teveel en een beetje ongezond gegeten.  Dus deze middag stond ik jawel op de crosstrainer:-) !
Mijn hondje ligt op haar matje te soezen voor de pelletkachel, de muziek staat op en ik heb mezelf net verwend met een glaasje witte wijn (om het af te leren;-) ) !
De shoot met Herman dateert van verleden jaar. De samenwerking ging door in het Velotel! Dit is een hotel gelegen buiten Brugge en tevens niet ver van mijn deur. De shoot ging door in de namiddag, dus ik had voldoende tijd om mij op te maken en nog wat huishouden te doen! Ik zorgde bijvoorbeeld ook al wat ik ’s avonds ging eten. Weten jullie trouwens wat ik het liefste van al eet achter een shoot? Jullie mogen es raden…
Ik werd door Herman hartelijk ontvangen bij het hotel. Ik was trouwens een beetje vroeger; ik hou ervan om tijdig op de afspraak te staan! Correcte afspraken zorgen altijd voor een goede samenwerking.
Een korte kennismaking en babbel en dan was het tijd om voor de lens te staan!
Hieronder vinden jullie de resultaten van onze samenwerking:

Wat vinden jullie van het resultaat?  Bekoort het jullie? 

Na de shoot was er nog tijd voor een babbeltje en dan gingen we alletwee huiswaarts!

Het werk van Herman kunnen jullie terug vinden op: http://www.facebook.com/HermanArtur

5 thoughts on “Herman Artur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.