“The beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries, or the way she combs her hair.  The beauty of a woman is seen in her eyes, because that is the doorway to her heart, the place where love resides.  True beauty in a woman is reflected in her soul.  Its’s the caring that she lovingly gives, the passion that she shows and the beauty of a woman only grows with passing years.” — Audry Hepburn

Het was enkele jaren geleden dat ik nog eens geshoot had met Johan!  Deze shoot ging ongeveer een maand geleden door in het Kortrijkse!  Namelijk in ‘Het Verloren Gedicht’. Deze shoot ging in de namiddag door!  We hadden kort na de middag afgesproken op een carpoolparking, zodoende dat we samen konden rijden!   Het was een aangenaam weerzien en de sfeer zat meteen goed in! 

Er werd eens gewoon Westvlaams gepraat (het moet niet altijd Algemeen Nederlands zijn) en er werd veel gelachten en gepraat!  Johan en ik werken blijkbaar niet ver van elkaar!  Dus dat is ook al mooi meegenomen.  Zonder besef van tijd stonden we niet veel later in Kortrijk!

De shoot ging een boudoir shoot worden!  Reeds op voorhand bracht ik de make up aan en zorgde ervoor dat mijn haar goed gebrusht werd.  (Ja lieve mensen, ik pleit schuldig aan het feit dat ik zeer golvend haar heb 😉 )

Eenmaal toegekomen op de locatie, kon ik mijn make up nog bijwerken, werden mijn spulletjes getoond en was het jawel tijd voor actie!  Want we waren redelijk beperkt in tijdspanne.  Als je beperkt ben in tijdspanne, is het altijd interessant om te werken met een moodboard! 

Hieronder vinden jullie de resultaten van de shoot! Hopelijk appreciëren jullie deze stijl! Hebben jullie vragen of opmerkingen, dan mogen jullie mij een berichtje zenden en ik zorg dat ik asap  (=as soon as possible) kan reageren!

Als jullie nog foto’s van deze shoot willen zien, check dan gerust eens mijn Instagram account: www.instagram.com/kimdumazy

Het werk van Johan kan bekeken worden op Instagram: www.instagram.com/jvd_photography.  Maar ook op Facebook: www.facebook.com/johan.vandamme.photography

Veel lieve groetjes, Kim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.