Een aantal weken geleden had ik een eerste samenwerking met Jurgen. Dit was mijn derde of vierde shoot na de eerste Corona-golf. Inderdaad, jullie lezen goed de eerste Corona-golf, op het moment dat ik mijn blog schrijf zitten we in de tweede Corona-golf! Nooit eerder had ik gedacht, dat een virus zo hardnekkig kon zijn en zoveel besmettingen/overlijdens kon teweeg brengen!
Corona maatregelen op gebied van fotografie zijn soms niet eenvoudig om te respecteren want er moet 1.5 m afstand voorzien worden en het gebruik van een mondmasker moet in acht genomen worden! Voor het model is dit niet simpel (make-up) maar ook niet voor de fotograaf !

Daarenboven moeten we ervoor zorgen dat we elkaar moeten oppeppen, want hoe je dit draait of keert, Corona heeft ook invloed op het mentaal welbevinden. Daarom vind ik het van belang dat we respect moeten tonen tegenover onze medemens en elkaar niet de grond inboren! We leven momenteel in een leven waarin sociale media bijna centraal staat, wat wil zeggen dat we constant onze woorden moeten wikken en afwegen. Zeker op Facebook moet je opletten want voor je het weet , krijg je dreigementen op je afgestuurd! Ik wou een aantal weken geleden gewoon positieve kritiek geven op een ander model maar daar had zij geen oor naar, en in plaats daarvan heeft zij met een deel van haar vrienden dreigementen op mij afgestuurd! Niet alleen op mijn modelaccount op Facebook maar ook op mijn privé-account en nog eens Instagram! Ik ben van mening dat modellen kunnen leren van elkaar. Desalniettemin ben ik redelijk hard voor mezelf, maar dat soort bedreigingen kunnen niet! Met dit gezegd zijnde wil ik nog eens duidelijk maken, dat er ten zeerste niet gemoeid word in het privé-leven van een persoon en dat je dit moet respecteren!

Laat ik het nu hebben over de shoot met Jurgen! Een aantal weken geleden vroeg Jurgen via Facebook, wie er geïnteresseerd was om voor zijn lens te staan! Daar dit was op een zaterdag, kon ik toch wel eens, mits goed overleg en afspraken met mijn echtgenoot!

Ik werd hartelijk door de Jurgen ontvangen in het Kortrijkse! Een korte kennismaking en het tonen van een moodboard en dan was het tijd voor actie! Ik had al voorhand mijn make-up verzorgd, zodanig dat ik nog veranderen gedurende de shoot! Hieronder vind U enkele beelden van deze shoot terug:

Wat vinden jullie van deze beelden? Dit is een andere stijl van fotografie, maar een stijl die me goed bevalt! Want in artistieke fotografie, geef je jezelf een deel van jouw persoonlijkheid op een beeld of foto!

De werken van Jurgen vind U terug op http://www.facebook.be/jurgencasselman en http://www.instagram.com/jurgen_casselman

Veel liefs, Kim.

8 thoughts on “Jurgen Casselman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.