Het is ondertussen lang geleden dat ik nog iets geplaatst heb op de website. Ik pleit me schuldig aan het feit dat ik moet werken, shoots heb, fitness… (fitness doe ik thuis omwille van de corona maatregelen) . Jammer genoeg is dit het tegendeel 🙁 Sinds verleden week wordt ik geplaagd door hevige rugpijn… door mijn job als verpleegkundige voelde ik mij toen genoodzaakt om naar de dokter te gaan! Met als gevolg een inspuiting in de rug en enkele dagen thuis. Ik doe mijn job echt graag, maar wanneer ik pijn in de rug krijg, dan ben ik zeer egocentrisch en gaat alles naar eigen behoud! Dit wil dus zeggen voor mij veel rusten en meer werken op mijn website 🙂 ! Dus even geen shoots en geen fitness!

De shoot die ik nu zal bespreken is de shoot met Kurt Vlieghe. Hij contacteerde me via Facebook, een korte babbeling en tis een West – Vlaming, dus dat zorgde ervoor dat het contact zeer vlotjes verliep en in ons dialect. En wanneer je vertrouwd praten kan, dan praat je rapper in je dialect dan anders! De shoot ging door in Hooglede, we ontmoetten elkaar op de afgesproken plaats en ja jullie mogen dit weten (ik kom quasi altijd te vroeg). Ik ben graag op tijd en hou me graag aan de afspraken.

Ik werd door Kurt aangenaam ontvangen en dan gingen we richting het shootingsadres! In deze shoot werden de Corona maatregelen gerespecteerd met wederzijds respect voor elkanders vraag!

Het was ook eens leuk voor mij om in contact te komen met een andere fotograaf en zeker van de kanten van de West Vlaming! Soms doet het eens deugd om niet ABN te moeten spreken, dan moet je ook niet denken over je woorden! Voor mij is het een zaligheid om met een West vlaamse fotograaf te fotograferen! Begrijp mij niet verkeerd als ik dit zeg of schrijf! Maar toch is het zo, een beetje vertrouwd…

Dus inderdaad er volgde een korte babbel en dan richting de plaats waarin het fotografie – gebeuren zich plaats vond. Deze foto-opdracht kon ik opsplitsen in twee delen , namelijk het fashion-gedeelte en het boudoir-gedeelte! Hieronder vind U de resultaten van de shoot terug:

En wat vinden jullie van deze resultaten? Zijn er enige opmerkingen?

Je kan Kurt Vlieghe zijn gegevens terug vinden op Facebook http://www.facebook.com/kurtvlieghe

Veel liefs, Kim.

One thought on “Kurt Vlieghe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.