Een paar maanden geleden stond er een fotosessie met Lieven gepland!
Ik heb reeds al een aantal keer met Lieven samengewerkt en keer op keer slaagt hij erin om mijn grenzen te verleggen! Hij brengt mij ergens naar een zone waar ik mezelf kan zijn, zonder enige gene en zonder vrees! Hoe meer ik met hem shoot, hoe meer ik mezelf kan zijn en hoe minder mijn angst om mezelf aan de wereld te tonen!

Zoals gewoonlijk gaat de shoot in de namiddag door.  Deze ging in zijn studio door, die gelegen is in Maarkedal, een plaatsje in de Vlaamse Ardennen.  De natuur, meer bepaald het landschap is daar prachtig!  Ideaal om te fietsen (voor de sportievelingen) en erachter een Ename (plaatselijk biertje) van daar te drinken!

Lieven en ik wisten heel goed wat we gingen doen!  Lieven vroeg eerst aan mij of het mogelijk was om deze soort foto’s te maken! De foto’s zijn gewaagd, senueel en een tikkeltje erotisch! Juist om deze redenen is er censuur geplaatst op deze foto’s!

Bent U fotograaf of U zit in de fotografiewereld en U wilt de foto’s ongencensureerd zien?  Stuur mij een berichtje en ik bekijk wat mogelijk is!  Omwille van privacyredenen en andere pesterijen, ben ik genoodzaakt deze beslissing te nemen!

Hieronder vind U een aantal resultaten terug van deze shoot!  Heeft U opmerkingen of enige vragen, wees dan niet verlegen om mij een berichtje te zenden!

Niet letten op het etiketje :-p

Het werk van Lieven Lens , kunt U terug vinden op Instagram, Facebook en zijn website: https://lievenlens.be

Vele lieve groetjes, Kim!

2 thoughts on “Lieven Lens

  1. Ik vind jou keuze een moedige beslissing.Het lichaam is de tempel van de ziel.Zowel vanuit artistieke visie als vanuit tantrische benadering,mag alles er zijn zoals het is..Is het respectloos om met blokjes of wat dan ook de kwaliteit van de foto degraderen..

  2. In dit geval ben ik het wel een beetje met Rik eens.
    Alles is met elkaar verbonden. het is daarom geen ‘crime’ maar eerder een stijlvolle karakteristieke uiting van jezelf om dit ongecensureerd te laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.