Ik weet het … ik kom zoveel achter met schrijven … Ik moet nog een aantal shoots online plaatsen… Zoals jullie weten doe ik dit met een tekst errond! Wel deze keer is het de beurt aan Lieven…
De muziek op de achtergrond, mijn hondje heeft net genoten van een wandeling en ligt dus knock-out in de zetel, mijn wederhelft is nog aan het werken dus dat wil zeggen dat ik eindelijk eens tijd heb om te schrijven!
De shoot met Lieven ging in boudoir/erotische stijl zijn… een beetje prikkelend voor de ogen, maar een stijl waarin ik graag shoot.
Als je in deze stijl shoot is het belangrijk dat er op voorhand goede afspraken gemaakt worden, wat kan en wat kan niet! Ook een beetje elkaar aftasten is dit. Aangezien ik al met Lieven gewerkt heb en het voorgestelde moodboard, verliep de shoot heel vlot!

De shoot ging in de namiddag door dus ik had alle tijd om mij klaar te maken!  Omdat ik zoveel spulletjes heb in boudoir, steek ik het momenteel in een doos, zodat ik dit kan meenemen op een shoot en de fotografen de keuze aanbieden tussen verschillende mogelijkheden en outfits die ik heb!

Ik kwam aan, bij de studio van Lieven… Lieven had al reeds op voorhand de pelletkachel daar aangedaan zodoende dat ik het lekker warm had tijdens de shoot!

Alvorens te beginnen werd er gegrabbeld in mijn doos kwamen deze outfits met hun resultaten naar boven! Tussen de verschillende outfits, werkte ik ook mijn make-up bij!

En wat vinden jullie ervan?  Zijn er enige aanmerkingen of opmerkingen?  Ik hoor het anders graag want door elkaar opbouwende kritiek te geven, leer je veel van elkaar kennen!

Jullie kunnen Lieven volgen op Instagram en Facebook!

Veel lees – en kijkplezier!  Dikke zoen, Kim!

2 thoughts on “Lieven Lens

  1. Mooie foto’s kim en lieven.kim ziet er heel ontspannen en uitdagend uit.ze past werkelijk met alles ,en ook met niets blijft het blijkbaar spannend..tof en dit vraagt om voortzetting kim.toffe ideeen !grts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.