21 maart had ik een fotoshoot op de agenda staan bij Danny Decock! Deze shoot ging door in Asse! Door de ietsje verdere verplaatsing en ook het tijdstip van de shoot, kon ik die ene donderdag niet fitnessen!
Ik ben iemand, die graag alles op tijd weet en weet wat er van haar verwacht!   Misschien ben ik nog ‘ouderwets’ maar ik gebruik nog graag van een kalender of agenda op papier! Door gebruik te maken van een moodboard (= voorbeelden waar naartoe gewerkt kan worden), vergemakkelijkt dit de situatie!
Ik had afgesproken met Danny om rond 11 u in Asse te zijn! Door gebruik te maken van WAZE, kon ik de Brusselse buitenring vermijden!
Ik kwam toe in Asse, en werd hartelijk door Danny ontvangen! Alvorens te starten werd er eerst een korte kennismaking gedaan en dit vergemakkelijkt ( een ijsbrekertje 😉 ) het shooten zelf!
Op voorhand had ik al thuis de make-up aangebracht, zodoende dat ik ter plaatse nog kleine bijwerkingen moest doen! Door de make-up zelf aan te brengen, heb ik een grote besparing gemaakt naar ‘tijd’ en naar ‘geld’! Maar ook blijf je gebruik maken van de zelfde producten!!! Ik geef grof toe, dat het soms eens leuk is dat er iemand anders de make up aanbrengt! Dus voor de fotografen die dit lezen en eens met mij willen shooten, kan je dit opvatten als een hint ;-).

Hieronder volgt een aantal resultaten van de shoot! Heeft U vragen, opmerkingen en/of bemerkingen, wees dan niet verlegen om mij een berichtje te zenden!

Het werk van Danny vind U terug op: https://www.facebook.com/MediaLovers-190308094314790/

Vele lieve groetjes, Kim!

En misschien tot hoors???

One thought on “Medialovers

  1. Leuk en speels met vleugje uitdagend.
    Jammer dat er beveiligde shoots zijn
    Tot dus ver geniet ik van het mooie werk.
    1 woord prachtig los van wat onthouden wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.