Dit is de laatste blog die ik zal plaatsen betreffende het thema Kerst! Ik weet het, ik kom achter met shoots online te plaatsen! Deze shoot ging door met Dries Verhelst. Dit was een nieuwe samenwerking en het leuke voor mij was dat het ook een West Vlaming is en dat je eens kan praten in je ‘eigen’ dialect! 

Deze shoot ging pas in de namiddag door! Zo had ik wat tijd om nog wat huishouden te doen en om nog eens kleine wandeling met mijn hondje te maken!  Maar daarnaast mocht ik niet vergeten om mijn eigen visagie te verzorgen!  Ik deed het rustig op mijn gemak en met de nodige securiteit!

Ongeveer een uurtje voor de afspraak met Dries in Roeselare vertrok ik!  Ik ben graag op tijd op afspraken en eigenlijk ben ik liever te vroeg dan te laat!

Ik werd hartelijk ontvangen door Dries en hij begeleidde mij naar waar ik mijn spulletjes kon leggen!  We overliepen wat we gingen gebruiken en niet veel later was het tijd voor actie!

Hieronder vind U de resultaten terug van de shoot!

Wat vinden jullie van het resultaat? Het werk van Dries Verhelst vinden jullie terug op Instagram! www.instagram.com/my.photohall

One thought on “My Photohall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.