Eindelijk heb ik eens weer tijd om achter de computer te zitten en shoots uit te schrijven! Ik had het nooit gedacht dat ik dat ging zeggen maar eigenlijk ben ik een drukbezette vrouw🧐🤨! Ik werk, ik shoot, ik hou ervan om te sporten, ik run een huishouden … en soms is het moeilijk om een ideaal evenwicht te vinden! Als ik nu schrijf ben ik eens alleen thuis en in alle rust om eens deftig een shoot uit te schrijven… Ik heb shoots die ik moet uitschrijven van verleden jaar maar ik zou graag eens een shoot willen uitschrijven van dit jaar! Namelijk deze met Olivier Guelton!

Een paar maanden geleden voor de Corona of het Covid-19 virus had ik een shoot gepland staan met Olivier. Dit was voor mij de eerste shoot anderstalig waar de spreektaal Frans was! Ik ben met Olivier in contact gekomen via Facebook en zo is de bal aan het rollen gegaan! Daar ik enkel werk in de voormiddag, kon de shoot pas doorgaan in de namiddag. De shoot ging van deze keer door in het Brusselse! Vooraf had ik tegen mezelf gezegd “ik wil niet naar het 4 armen kruispunt rijden” , was het wel niet van dat…😳 Die dag was het enorm veel aan het regenen, omdat ik ‘s morgens nog moest werken, kon ik mijn make up maar daar aanbrengen!

Olivier is een aangename man om mee samen te werken! Niet alleen een correcte houding tegenover het model, maar ook de inspanning die hij levert om Nederlands te spreken! In plaats van Google translation biedt de Reverso app een betere oplossing en stemt hij beter af op de context!

Ik denk dat ik genoeg ‘gepalaverd’ heb, maar laten we nu eens een kijkje nemen naar de foto’s of beelden die toen gemaakt zijn!

Bevalt het resultaat jullie of zijn er enige opmerkingen of aanmerkingen? Wees dan niet verlegen en zend mij gerust een berichtje! Je kan Olivier zijn werk vinden op: http://gophoto.kabook.fr/galeries/

Veel liefs, Kim💕😘

6 thoughts on “Olivier Guelton

  1. Hallo Kim. Ik ben erg blij dat u een aantal foto’s van ons hebt gekozen, dank u dat u dit hebt gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.