Het is terug weer lang geleden dat ik iets van mij terug ‘online’ heb gezet. Als ik dit nu typ zijn we nog geen 7 uur in de ochtend. Ik heb eigenlijk slecht geslapen, een beetje teveel zitten piekeren 😒… Want voor de zoveelste keer heb ik moeten beslissen dat er geen vriendschap kan bestaan tussen man en vrouw. Ik wil geen jaloerse vrouwen voor mijn deur hebben. Jammer genoeg is bijna zo’n toestand eens gebeurd en leidde tot zelf stalkingsgedrag van haar! Gelukkig is dit nu verleden tijd en kan ik terug naar de toekomst leven, zonder gevoel van angst!


Laten we nu praten over de shoot met Ronnie! Deze shoot ging verleden jaar door in de maand december. In de maanden oktober en november zat ik thuis met een depressie (tgv. werkomstandigheden ). Het deed mij deugd om te shooten want zo kon ik mijn gedachten es verleggen. Want wat een misvatting van zovelen is, is dat je met een depressie, naar buiten moet komen en niet tussen vier muren moet zitten! Ik was zo blij om eens met iemand anders te kunnen praten. Hoe dan ook was deze shoot een beetje “therapeutisch”helend. De shoot ging door in het Gentse… Alvorens te shooten, hebben we eerst nog iets gedronken om elkaar wat beter te leren kennen. Bijvoorbeeld wat er verwacht werd van je, wat kan er wel en wat kan er niet… Dit was een zeer aangenaam gesprek en nadien leidde dit vervolgens naar de shootlocatie. Op de locatie zelf, werkte ik de make-up wat bij, zodoende dat er direct geshoot kon worden! Tijdens de shoot werd er veel gebabbeld en afgelachen, en dit leidde naar de volgende resultaten!

Wat vinden jullie van het resultaat? Ronnie zijn werk kan je terugvinden op volgende linkadres https://www.facebook.com/hsrstyle.foto

Wensen jullie eens samen te werken met mij? Zend me dan gerust een berichtje! Ik geef dan zo snel mogelijk een antwoord!

Veel liefs en tot hoors, Kim

One thought on “Ronnie Husson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.