Ik weet het, ik kom grandioos achter met shoots online te plaatsen … maar momenteel in de periode waarin we nu allemaal leven, genieten een paar dingen de voorkeur! Een schrijfster ben ik niet, maar ergens wil ik ergens een beeld met de nodige ervaringen delen met jullie. Nooit heb ik gedacht dat dit Corona virus zo’n impact zou hebben! Als we nu met zijn allen samenhorig zijn en de regels/tips die de virologen en de overheid geven, dan ben ik ervan overtuigd dat we de strijd met het Covid-19 virus kunnen verslaan. We moeten met zijn allen boven dit virus staan!!!

Laten we het nu hebben over de shoot van een dik half jaar geleden! Dit was met Rudi Vandenbempt te Hoegaarden. Een lange rit stond er voor de boeg maar dit was niet getreurd want jawel dan zag ik Hugo Holloignie (fotograaf waar ik reeds mee geshoot heb) nog een keer met zijn echtgenoot Patricia.

De shoot ging door op woensdag 2 oktober!  Daags voordien had ik een heel zwaar beladen dag op het werk en mijn ogen stonden ’s morgens nog heel dik en gezwollen.  Aanvankelijk ging ik de make up thuis aanbrengen maar daar mijn ogen nog herstellende waren van al mijn tranen en mijn gelaat ook, besloot ik de make up bij Rudi aan te brengen!  Zoals gewoonlijk zorgde ik dinsdagavond ervoor dat al mijn spulletjes klaar stonden, zodoende dat ik enkel woensdagmorgen mijn gerief moest inladen en direct vertrekken kon!

Woensdagmorgen zorgde ik ervoor dat mijn haartjes piccobello waren! Want zonder een goede haarbrushing is het maar een half plaatje.  Voor mij kan je komen tot een mooi beeld wanneer haar en make up mooi in balans zijn met elkaar!   Het beloofde inderdaad een lange rit te worden naar Rudi maar dit voelde zo niet aan, want met muziek van de jaren ’90 en met mijn mooi stemgeluid van een kat 😉 , was ik een kleine 2 u later op de bestemming.  Ik werd hartelijk ontvangen door Rudi en zijn vrouw Carine.  Hij leidde me naar boven naar zijn studio, ik toonde wat ik mee had en ondertussen kon ik mijn make up aanbrengen voor de shoot!  Mijn ogen en mijn gezicht waren gelukkig weer deftig op de plooi gekomen 😉 !

Eerst werd er geshoot, en dan zoals ik reeds vermeldde zag ik Hugo nog een keer met zijn vrouw Patricia! Immers moeten jullie weten dat Rudi en Hugo goede vrienden van elkaar zijn! Het was een hartelijk weerzien.  Er werd gelachen, gedronken en gegeten.  Van die dingen kan ik echt genieten een lach, soms eens een traantje, kortweg van de kleine dingen des levens!  Hieronder vinden jullie de resultaten van de shoot! Hopelijk bekoort dit jullie.  Zijn er enige opmerkingen of aanmerkingen dan mogen jullie mij altijd een berichtje zenden!

Jullie kunnen het werk van Rudi vinden op http://www.facebook.com/rudivandenbempt en http://www.rvimaging.eu

Veel liefs, Kim.

4 thoughts on “Rudi Vandenbempt

  1. Heel goeie fotograaf en kje blijft het goed doen met je shoots.. Zoals velen zeggen is je blik in de lens wel met veel expressie en dat maakt de foto’s ook wel beter.. Anderen hadden int verleden soms onverantwoorde opmerkingen maar trek je daar maar niets van aan want ik vind die onterecht.. Ik volg je al een tijdje en heb al dikwijls een waaw effect gezien… Doe zo verder en geniet er verder van.. Grts. Andy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.