Op woensdag 18 april had ik een shoot gepland staan met Steven Wolles. De shoot ging pas in de namiddag door, dus ik had alle tijd om mij klaar te maken. Ik kon zelf nog gaan fitnessen ????????… Zou ik kunnen verslaafd zijn???  Als het zo zou zijn, dan is het alvast een gezonde verslaving!

Na mijn fitness, zorgde ik ervoor dat ik op en top was… Daarmee bedoel ik dat mijn haartjes goed gebrushd waren en dat mijn make up reeds op voorhand werd aangebracht.

Het beloofde een warme dag te worden… de auto gaf al 27 graden aan! De heen- en terugrit naar het Antwerpse verliep vlot.  Als een Brugse meid maak ik geen gebruik van de E 40 maar eerder de R 4.  Een uurtje later stond ik al aan Steven zijn deur…

Een korte ontmoeting bij Steven en een ‘kleine pitstop’, zodoende dat wij onmiddellijk konden vertrekken richting locatie.  Eenmaal daar aangekomen was het quasi onmogelijk om te shooten: ofwel was de locatie afgebroken ofwel waren ze daar net aan het werken.  Dit wou zeggen dat we gingen moeten kijken voor een andere locatie… Daar ik van Brugge ben, ken ik niet zoveel plaatsen om te shooten in het Antwerpse …  Gelukkig vonden we snel een plaats maar het was zoeken naar de mogelijkheden!

De moeilijkheid van die dag als fotograaf, is dat er veel zonlicht was! Het was zoeken wat kon en wat niet kon… Als model, wist ik dat Steven het moeilijk ging hebben hierin… Op zo’n momenten vond ik het leuk om mee te denken naar een goede en creatieve oplossing om dit ‘probleem’ weg te werken.

Er werd geshoot in volgende outfits:

Het korte bruine kleedje:

  

 

De body in bordeaux:

 

Het witte lingeriesetje: 

 

Het zwarte badpakje: 

 

Uit de shoot heb ik geleerd, dat er altijd een back-up locatie moet zijn! Niet 1 maar liever twee…

Voor mij was het ook een eerste nieuwe samenwerking en dan is het ook een beetje zoeken naar de verwachtingen van elkaar! Ik vond het een aangename samenwerking met Steven.

Ik weet dat ik in het begin van een shoot wat terughoudend ben, en de ‘kat’ uit de boom kijk maar als ik een goed gevoel heb dan zul je dit ook wel merken aan mijn ‘openheid’! Shoots is een hobby van mij geworden, die ik met hart en ziel doe! Het zou echter niet leuk zijn om ooit in dat gevoel ‘ontnomen’ te worden …

 


 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

   

   

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.