Een dag later na de shoot (woensdag 17 februari) met Didier de Daniloff stond er een andere shoot op de planning, namelijk deze met Sven Masschelein.  De locatie was ook al top, niets minder dan hotel De Swaene in Brugge.  Vlug ’s morgens naar de kapper om het haar wat in de ‘krulletjes’ te leggen …  Sven kwam mij ophalen rond 12 u om dan richting Hotel de Swaene te gaan.  Er was een goede klik tussen Sven en ik,  wat wil je 2 West Vlamingen onder elkaar 😉  Daar in hotel de Swaene stond de make up artist (of kortweg mua) klaar.  Deze werd verzorgd door Clara Neuenschwander.

Voor de shoot hadden we een bepaald concept in gedachten.  Deze was dat ik als bruid de avond voor de trouw er onverschillig bij zat…zou ik wel trouwen of niet om dan zo naar het slaapvertrek te gaan!

Toen we toekwamen in het hotel (oude gedeelte) gingen we met de trap naar boven om daar naar de prachtige zaal te gaan… twee haardvuren aan beide zeiden met een groot spiegel vanboven… interieur daar is top! Zonder woorden… Ik wist hoe de zaal eruit zag want ik had eerder in december daar een shoot met Eric t Kindt en Eddy Trillet.  Sven en ik bekeken de zaal hoe we het gingen aanpakken maar algauw was de keuze gemaakt!  Hij zorgde voor de belichting terwijl Clara paraat stond om mij te maquilleren.  De make up was naturel, zo heb ik het liefst…   Sven was wel nieuwsgierig hoe de make up zat en hij keurde deze ook goed.

Vervolgens ‘le moment supremè’ mijn trouwkleed … Enkele dagen voor de shoot had ik nog deze gepast… en ja na 7 jaar kan ik nog altijd in mijn kleed! Twee kilootjes bijgekomen zorgen niet voor een maatje meer ze 🙂 … Ik had nog de bijpassende halsketting en oorringen, sjaal erbij en jawel de schoenen… Het zat perfect als gegoten!!!  De make up en het verkleden was recht tegenover de zaal dus een kleine stap naar het shooting gedeelte!

Eenmaal in de zaal kon ik ‘mijn ding’ doen… onverschillig overkomen was de opdracht! Een paar poses aan het raam, op een stoel en aan de piano … Je mimiek alsook een bepaalde positie van je armen zorgen ervoor dat de wispelturigheid in beeld wordt gebracht!

Kim_DieSwaene-1268[1] Kim_DieSwaene-1304[1] Kim_DieSwaene-1308[1] Kim_DieSwaene-1358[1] Kim_DieSwaene-1382[1]

In het tweede gedeelte van de shoot werd er gebruikt een slaapkamer van het hotel, de kamer waar ik ook geshminkt werd.  Hierbij werd aldusdanig ook de onverschilligheid in beeld gebracht maar niet zo duidelijk als deze in bruidskledij.  Eerst een babydoll aantrekken, daar was ik op aan het wachten! Eerst een paar houdingen aan het gordijn en dan op het bed.  Ik kan me nog herinneren dat het een goede matras was 😉 …   Op het bed deed ik ook nog een paar houdingen en ik voelde ook aan op dat moment dat de sfeer goed zat!  Een grapje hier en daar é …   Soms is het beter om mij te trekken in zijaanzicht dan frontaal! Dat is mijn mening.  Naast de babydoll trok ik ook wat lingerie aan … Sven was heel correct, geen aanrakingen of vuile praat, zoals het moet zijn! Hij vroeg ook of hij me mocht aanraken om een bepaalde houding te accentueren.  Ik voelde aan dat ik de vrijheid had om mijn ding te doen! In dit gedeelte kon ik de vrouwelijkheid maar ook de breekbaarheid van een vrouw tonen! Ik hield van dit gedeelte, a part of a shoot to remember!!!

Kim_DieSwaene-1441[1] Kim_DieSwaene-1445[1] Kim_DieSwaene-1456[1] Kim_DieSwaene-1522[1] Kim_DieSwaene-1551[1] Kim_DieSwaene-1563[1] Kim_DieSwaene-1619[1] Kim_DieSwaene-1637[1] Kim_DieSwaene-1641[1] Kim_DieSwaene-1642[1] Kim_DieSwaene-1661[1] Kim_DieSwaene-1669[1]

Ik vond de shoot met Sven zeer aangenaam, een correcte benadering en houding tegenover mij! Wat wil je dan ook met twee West Vlamingen :-)!!! Kortom op naar de volgende shoot met Sven!!!

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.