Een paar maanden geleden had ik shoot met Timothy in Brugge. Door enerzijds mijn werk, anderzijds mijn huishouden en ook niet te vergeten de shoots zelf kom ik grandioos achter met shoots online te plaatsen!

Ik werd gecontacteerd door Timothy om eens samen te werken en ik zei onmiddellijk ‘ja’ ! Ik was reeds op de hoogte van zijn werk en zijn portfolio sprak mij aan!

Alvorens fotografen aan mij vragen om eens samen te werken, vraag ik altijd zijn of haar portfolio maar durf ik ook een aantal vragen stellen!

De shoot ging in het Brugse door… Doordat ik s avonds om 18 u in Oostende moest zijn was ik al redelijk beperkt in tijd!  Geloof me, op dat moment is het altijd heel interessant om met een moodboard te werken! Het ging een boudoirshoot worden!

Om die dag wat tijd uit te sparen had ik daags op voorhand reeds alles klaar gelegd! Dit betekende dat ik enkel moest zorgen dat mijn make up in orde was alsook mijn haar!

De ochtend van de shoot besloot ik vlug om een kleine ‘cardiotraining’ in de fitness te doen, zodoende dat ik mij in alle rust mij kon klaarmaken voor de shoot!

Timothy is een aangename, vriendelijke man en dit gaf deze resultaten!

Het werk van Timothy vind je terug op www.tdlproductions.be

Instagram: tdl.producions

Dikke zoen, Kim

2 thoughts on “Timothy de Lille

  1. Tof om es die glimlach te zien.zouden er nog gelaatsuitdrukkingen zijn die je kunt mimen kim?ik ben benieuwd naar de volgende van je shoots.grts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.